Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/kind/domains/allekinderen.nl/public_html/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14 stoelverkleiner

stoelverkleiner

> home > info > stoelverkleiner

stoelverkleiner

Men neme een aantal kussens, bekleedde daarmee een kinderstoel, naait het geheel aan elkaar en doopt de nieuwe creatie ‘stoelverkleiner’. Want kort door de bocht gezegd is dat wel precies waar dit product voor wordt gebruikt. Het ziet eruit als een klein stoeltje, maar dan gemaakt van kussens. Wanneer dit in een kinderstoel wordt gezet wordt deze stoel wat kleiner zodat ook jongere kinderen er een plekje in vinden.

Stoelverkleiners zijn er in verschillende maten en kleuren. Er zijn lagere en hogere types, die zich onderscheiden door een lage of hoge rugleuning. Qua kleuren is er helemaal veel keus. Wie een effen stof te saai vindt, kan ook nog met allerlei patronen aan de slag. Sommige ontwerpers maken zelfs een stoelverkleiner in de vorm van een konijn, compleet met pootjes, oren en een snuit!

Naast stoelverkleiners van speciale bedrijven zijn er ook veel kinderstoel-fabrikanten die dit product als optie aanbieden bij hun stoel. Zo kun je er zeker van zijn dat het perfect past en aansluit bij het ontwerp van de stoel. Deze ‘merk-stoelverkleiners’ zijn vaak wel wat duurder dan degene die je ‘after-market’ haalt. Voor een simpele betaal je ongeveer een tientje, duurdere types gaan voor net geen vijfentwintig over de toonbank.

Bekijk nu alle stoelverkleiners op:

baby-walz.nl